Succesvolle workshops ‘Wat is mijn kerkgebouw waard?’

Adviseur Lucas Sluiter van Kerkelijk Waardebeheer heeft recent twee keer de gratis workshop ‘Wat is uw kerkgebouw waard?’ gegeven. Omdat de eerste workshop op 6 februari op enorme belangstelling kon rekenen, is er een tweede workshop georganiseerd op 16 februari. Beide keren was de workshop over de waarde van kerkgebouwen online te volgen.

Lucas Sluiter vertelde de toehoorders over de emotionele en financiële waarde van een kerkgebouw. Daarnaast ging hij in op de huidige trends op de markt. Lang werd stilgestaan bij de marktwaarde bij voortgezet religieus gebruik of herbestemming; hier zit namelijk een groot verschil in.

Vanuit beide groepen waren er vragen over de eigen kerkgebouwen die de mensen vertegenwoordigden.  Op alle vragen kregen zij een inhoudelijk antwoord van Lucas. Uit een evaluatie bleek dat er voldoening uit de workshop is gehaald.

Wilt u ook een gratis workshop van Kerkelijk Waardebeheer volgen?
Hou dan nieuwsbrief en website in de gaten. 

Overig Nieuws

Workshop Lucas september 23

Informatieve workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw?’ geslaagd

Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van een kerkgebouw? Adviseur Lucas Sluiter van Kerkelijk Waardebeheer gaf daar donderdag…
calender-2389150_1280

Verplaatsing online workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw’

Wegens privéomstandigheden wordt de online workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw’ van donderdag 14 september verplaatst naar twee weken later.…
kerk vanaf achtergevel (002)

‘De verkoop duurde véél langer, maar was zeer succesvol’

TERUGBLIK Als Kerkelijk Waardebeheer blikken we af en toe terug op de verkoop van een kerkgebouw. Wat ging er goed?…

Copyright © 2020 Kerkelijk Waardebeheer | Website door: Webheld.nl