Twee nieuwe bestuursleden

Het afscheid van de bestuursleden mr. T. Donders en ds. G. de Fijter heeft geleid tot het benoemen van twee nieuwe bestuursleden voor Kerkelijk Waardebeheer. Beide nieuwe bestuursleden zijn zeer goed bekend met de lokale kerken en prima in staat om hun belangen te koppelen aan een zakelijke aanpak.

Irene Vriens is momenteel directeur-bestuurder van de Koperhorst in Amersfoort, een grote woonzorgorganisatie voor ouderen. Ze heeft een financiële achtergrond en is professioneel al 45 jaar actief in de gezondheidszorg. Ze is ook intensief betrokken geweest bij ontwikkeling van projecten in katholiek Nederland. Irene Vriens was lang vicevoorzitter van de parochie Amersfoort en op bisdomniveau actief voor diaconie en caritas.

Peter Koopman is geboren katholiek en nu gereformeerd en woont in Veenendaal. Door zijn huwelijk is hij betrokken bij de aldaar gevestigde Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Peter Koopman kent dus zowel de katholieke als de protestantse kerk goed. Niet alleen privé. Peter Koopman is zijn loopbaan begonnen bij Amev en via allerlei functies heeft hij de laatste 20 jaar bij Donatus gewerkt, onder andere als compliance officer, benoemd door DNB.

Overig Nieuws

calender-2389150_1280

Verplaatsing online workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw’

Wegens privéomstandigheden wordt de online workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw’ van donderdag 14 september verplaatst naar twee weken later.…
kerk vanaf achtergevel (002)

‘De verkoop duurde véél langer, maar was zeer succesvol’

TERUGBLIK Als Kerkelijk Waardebeheer blikken we af en toe terug op de verkoop van een kerkgebouw. Wat ging er goed?…
DSC09490 Lucas Sluiter KW web

Het taxeren van kerken: geen peulenschil

Stel: er moet een kerkgebouw worden verkocht. Dan is een waardebepaling hier een handig (én soms verplicht) hulpmiddel bij. Een…

Copyright © 2020 Kerkelijk Waardebeheer | Website door: Webheld.nl