Twee nieuwe bestuursleden

Het afscheid van de bestuursleden mr. T. Donders en ds. G. de Fijter heeft geleid tot het benoemen van twee nieuwe bestuursleden voor Kerkelijk Waardebeheer. Beide nieuwe bestuursleden zijn zeer goed bekend met de lokale kerken en prima in staat om hun belangen te koppelen aan een zakelijke aanpak.

Irene Vriens is momenteel directeur-bestuurder van de Koperhorst in Amersfoort, een grote woonzorgorganisatie voor ouderen. Ze heeft een financiële achtergrond en is professioneel al 45 jaar actief in de gezondheidszorg. Ze is ook intensief betrokken geweest bij ontwikkeling van projecten in katholiek Nederland. Irene Vriens was lang vicevoorzitter van de parochie Amersfoort en op bisdomniveau actief voor diaconie en caritas.

Peter Koopman is geboren katholiek en nu gereformeerd en woont in Veenendaal. Door zijn huwelijk is hij betrokken bij de aldaar gevestigde Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Peter Koopman kent dus zowel de katholieke als de protestantse kerk goed. Niet alleen privé. Peter Koopman is zijn loopbaan begonnen bij Amev en via allerlei functies heeft hij de laatste 20 jaar bij Donatus gewerkt, onder andere als compliance officer, benoemd door DNB.

Overig Nieuws

24 mei 2024: online workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw’

Een geschikte koper voor het kerkgebouw zoeken kan door het publiek te koop te zetten of door middel van inschrijving.…
Petra Stassen - DSC03585 - door Gerard Oonk

Petra Stassen gaat met pensioen

Misschien een ietwat ouderwetse kop boven dit nieuwsfeit. Maar nog steeds wel kort en duidelijk, precies wat het is. Recent…
Workshop Lucas september 23

Informatieve workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw?’ geslaagd

Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van een kerkgebouw? Adviseur Lucas Sluiter van Kerkelijk Waardebeheer gaf daar donderdag…

Copyright © 2020 Kerkelijk Waardebeheer | Website door: Webheld.nl