Uitzendingen over kerkenvisies

In een vierdelige serie besteedt de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) aandacht aan het nationale kerkenplan, meer in het bijzonder: de Kerkenvisies. In de eerste uitzending stond de betekenis van het kerkgebouw centraal. De tweede uitzending ging vooral over de kennis over kerkgebouwen. Dit betrof zowel de feiten en de cijfers,  als dat waar kerkgebouwen voor staan en de betekenis daarvan in de huidige tijd.

De uitzendingen van 2 en 9 december 2020 zijn terug te zien.

Op 20 januari en op 3 en 17 februari vinden nogmaals drie uitzendingen plaats. Over de toegankelijkheid van kerkgebouwen (20 januari), over de met kerkenvisies opgedane ervaringen (3 februari) en tot slot wordt naar de toekomst gekeken (17 februari), onder andere door de Minister.

Voor deze uitzendingen kan men zich nu al aanmelden.

Om de uitzendingen op uw computer of tablet te zien hoeft u geen speciaal programma te installeren. Eenvoudig klikken op de link is voldoende.

 

 

Overig Nieuws

24 mei 2024: online workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw’

Een geschikte koper voor het kerkgebouw zoeken kan door het publiek te koop te zetten of door middel van inschrijving.…
Petra Stassen - DSC03585 - door Gerard Oonk

Petra Stassen gaat met pensioen

Misschien een ietwat ouderwetse kop boven dit nieuwsfeit. Maar nog steeds wel kort en duidelijk, precies wat het is. Recent…
Workshop Lucas september 23

Informatieve workshop ‘Het verkopen van uw kerkgebouw?’ geslaagd

Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van een kerkgebouw? Adviseur Lucas Sluiter van Kerkelijk Waardebeheer gaf daar donderdag…

Copyright © 2020 Kerkelijk Waardebeheer | Website door: Webheld.nl