Project ‘Kerk tussen gisteren en morgen’

Waar gaat het heen met uw lokale geloofsgemeenschap en de kerkgebouwen? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt en die best lastig te beantwoorden is. Want: hoe moet men daarover nadenken, heeft het allemaal nog wel zin en hoe kom je samen van A naar B en verder?

Om kerken hierbij te ondersteunen heeft Kerkelijk Waardebeheer een dienst ontwikkelt waarbij we met de lokale geloofsgemeenschap boven water halen wat er leeft en wat men wenst voor de toekomst. Dat voegen we bij de mogelijkheden en daaruit rollen scenario’s voor de toekomst. Het is altijd maatwerk met veel behoefte aan draagvlak. Daar weten wij alles van.

Lees hier het artikel over de goede resultaten van het veldproject “Kerk tussen gisteren en morgen”, dat Kerkelijk Waardebeheer bij de Protestantse Gemeente Parkstad in 2021 heeft uitgevoerd.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 

 

 

Overige activiteiten

Man,Having,Online,Group,Videoconference,On,Laptop

Zo werkt het – workshops online

Onze adviseurs delen graag hun kennis met u! Dat doen zij in een aantal video’s die u hieronder kunt bekijken.…
IMG_8056-1

Regiobijeenkomsten

In 2020 en 2021 was het vanwege coronamaatregelen niet mogelijk om regionale bijeenkomsten te houden. Wij missen het contact met…
TOF00573

De Kerkenbeurs

De Kerkenbeurs 2022 vond plaats op 17 en 18 mei, dit jaar in de Expohal in Houten. Deze beurs wordt…
doe mee

Doe mee

Als Kerkelijk Waardebeheer willen we graag onze kennis delen. Een aantal activiteiten hebben we hiervoor ontwikkeld en u kunt hier…

Copyright © 2020 Kerkelijk Waardebeheer | Website door: Webheld.nl